مکه
 
 
 
نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : چهارشنبه 91/11/11
نظر

 

محمد مهدی حق گویان که اکنون در آستانه سن 14 سالگی خود است دارای ویژگیهایی است که او را در بین حفاظ جهان منحصر به فرد کرده است. او دارای مدرک کارشناسی رسمی (نه افتخاری) وزارت علوم است و در مقطع ارشد این رشته در حال تحصیل می باشد و همزمان در حوزه علمیه نیز به تحصیل مشغول است .

تنها حافظی است که به واسطه تسلط زیاد بر قرآن کریم می تواند این کتاب آسمانی را به 64 شکل از حفظ قرائت کند و تنها حافظی است که تمام عبارت قرآن را می تواند برعکس تلاوت نماید.

چنین شخصی در زمینه عبارات قرآنی و مفاهیم و تفسیر قرآن کریم بسیار مسلط است.

بی شک می توان او را  با عنایت الهی معجزه قرآن کریم نامید.

ایشان حفظ قرآن کریم را تنها در مدت 2 سال در سن 10 سالگی به پایان رساند و مدت 4 سال به مطالعه کتب علوم قرآنی و تفسیر پرداخت.

این ویژگیها سبب شده در هر کشوری که برنامه اجرا می کند تا چندین هفته جراید آن کشور ویژگیهای او را در صدر اخبار خود قرار دهند.

این نوجوان نابغه سفرهای متعددی به کشورهای قاره آفریقا ، اروپا و آسیا داشته است.

محمد مهدی حق گویان به کشورهای امارات ،نیجریه ، لبنان، سوریه، ترکیه ،قطر ،عراق، الجزایر، عمان و سودان مسافرت کرده است و خاطرات بسیاری را هم از این کشور ها دارد و ما هم خاطره ای از سفر به کشور عمان را بیان می کنیم :محمد مهدی حق گویان می گوید در اواخر دیماه سال 1389 بود که برای اجرای برنامه از سوی شیعیان عمان دعوت شدم و برنامه های متعددی را برای شیعیان که 2? عمان را تشکیل می دهند اجرا کردم در یکی از روز ها که ما را برای اجرای برنامه دعوت کردند متوجه شدیم که این برنامه برای اباضی ها(همان باقیماندگان خوارج نهروان). این برنامه در مسجد ریان بود که 2000نفر هم آمده بودند وجالب اینکه مفتی عام عمان هم حضور داشت و ما شروع به اجرای برنامه کردیم بعد از چند دقیقه که بعضی از این 62 روش را اجرا کردیم مفتی  شروع به خنده ی قهقهه مانندی کرد و ما هم متعجب شده بودیم.

بعد از برنامه نزدیکان مفتی گفتند ایشان در طول عمر خود تا به حال قهقهه نزده اند و تعجب ایشان هم از تسلط شما به قرآن است  (انشاءلله که همه ی ما از عاملان به تک تک آیات شریفه باشیم.)   

و اکنون به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی این نابغه قرآنی جهان مهمان مردم قرآن دوست اردکان است ...

وعده ما : جمعه 20 بهمن ماه بعد از نماز عشا  مصلی امام خمینی (ره ) اردکان


نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : چهارشنبه 91/11/11
نظر


نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : سه شنبه 91/11/10
نظر

روز هفدهم ربیع الاول بنابر مشهور بین علماء امامیّه روز ولادت باسعادت حضرت خاتم الا نبیاء محمد بن عبدالله صَلَّى اللَّهِ عَلِیهِ وَاله است و معروف آنست که ولادت باسعادتش در مکّه معظّمه در خانه خود آن حضرت واقع شده در روز جمعه در وقت طلوع فجر در عام الفیل در ایّام سلطنت انوشیروان عادل و نیز در این روز شریف سنه هشتاد و سه ولادت حضرت امام جعفر صادق علیه السلام واقع شده و باعث مزید فضل و شرافت این روز گردیده و بالجمله این روز روز بسیار شریفى است و از براى آن چند عمل است:
اوّل: غسل
دوّم: روزه و از براى آن فضیلت بسیار است و روایت شده که هرکه این روز را روزه بدارد ثواب روزه یک سال خدا براى او بنویسد و این روز یکى از آن چهار روز است که در تمام سال به فضیلت روزه ممتاز است.
سیّم: زیارت حضرت رسول صَلَّى اللَّهِ عَلِیهِ وَاله از نزدیک و دور
چهارم: زیارت امیرالمؤمنین علیه السلام به همان زیارتى که حضرت صادق علیه السلام کرده و تعلیم محمّد بن مسلم فرموده و بیاید انشاءالله در باب زیارات
پنجم: در وقتى که روز بلند شود دو رکعت نماز کند در هر رکعت بعد از حمد ده مرتبه اِنّا اَنْزَلْناهُ و ده مرتبه توحید بخواند و بعد از سلام در مصلاّى خود بنشیند و این دعا بخواند اَللّهُمَّ اَنْتَ حَىُّ لاتَمُوتُ الخ و این دعاى مبسوطى است و چون سَنَدَش را منتهى به معصوم ندیدم مراعات اختصار را اَهَمّ دیدم هرکه طالبست به رجوع زاد المعاد رجوع نماید .
ششمّ: آنکه مسلمانان این روز را تعظیم بدارند و تصدّق و خیرات بنمایند و مؤ منین را مسرور کنند و به زیارت مشاهد مشرّفه روند و سیّد در اقبال شرحى از لزوم تعظیم این روز ذکر نموده و فرموده که من یافتم طایفه نصارى و جمعى از مسلمین را که تعظیم بزرگى از روز ولادت عیسى علیه السلام مى نمایند و تعجّب کردم که چگونه مسلمانان قانع شدند که روز مولود پیغمبرشان که اعظم از همه پیغمبران است به این مرتبه از تعظیم باشد که اَدْوَنْ از تعظیم نصارى است مولد عیسى علیه السلام را.


نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : دوشنبه 91/11/9
نظر

دکتر رجبی دوانی استاد دانشگاه و پژوهشگر تاریخ اسلام امروز مهمان مردم ولایتمدار اردکان بود،در این یک روز برنامه های متعدد و همایشهای مختلفی با حضور اقشار مختلف و با سخنرانی ایشان برگزار شد.

از برجسته ترین نکات در سخنرانیهای این پژوهشگر ، می توان به صراحت بیان ایشان در  تحلیل اوضاع سیاسی و فتنه 88 اشاره داشت.

ایشان در بخشی از سخنانش از مردودین سیاسی و اجتماعی نام برد و برخی از رجال سیاسی مردود در این نظام را با لفظ اشقیا معرفی نمود.

چندی پیش استاد شجونی نیز در  برخی منابر عمومی در اردکان به تحلیلی پیرامون عاملین و ساکتین فتنه و معرفی صریح برخی از این عوامل اقدام نموده بود .

علی رغم رویه عمومی در فضاهای مجازی و حقیقی کشور  و در عین حالی که در اثر رواج برخی تعصبات کور و متوهمانه ، تریبونهای حقیقی و مجازی در اردکان مجالی برای مباحث تحلیلی پیرامون شخصیت برخی مردودین سیاسی را بر اساس واقعیتها ندارند و همه جانبه محکوم به سکوت در اثر ضدیت با تابوهایی در این شهرستان می شوند ، این روزها گوش مردم اردکان باید به صدای شکستن این تابوهای پوشالی و متوهمانه با دستهای تحلیلگران و پژوهشگران مطرح کشوری ، عادت کند . ادامه مطلب به توصیه و مصلحت دوستان حذف شد... شاید در فضایی دیگر و در زمانی دیگر قابل انعکاس باشد!!!


نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : شنبه 91/11/7
نظر

چند آیه شریفه در قرآن کریم وجود دارد که عقوبت بخل را بیان کرده است. این دو آیه در ردیف آیاتى هستند که وقتى حضرات معصومین، علیهم السلام، هنگام قرائت قرآن به آن می ‏رسیدند، عابران کوچه صداى گریه آنان را می ‏شنیدند:

«و لا یحسبنّ الذین یبخلون بما آتاهم اللّه من فضله هو خیر لهم بل هو شرّ لهم سیتوقوّن ما بخلوا به یوم القیامة». [آل عمران ، 180]

و کسانى که خدا به آنچه از فضلش به آنان داده بخل می ‏ورزند، گمان نکنند که آن بخل به سود آنان است، بلکه آن بخل به زیانشان خواهد بود.

به زودى آنچه به آن بخل ورزیدند در روز قیامت طوق گردنشان می ‏شود.

خداوند می ‏فرماید: کسانى که از احسان و فضل خود ثروتشان دادم و بخل ورزیدند، گمان نکنند که این عمل به سودشان است، بلکه به زیانشان است. مالکان دوزخ در قیامت تمام ثروت اندوخته‏شان را به صورت حلقه‏ هاى آتش بر گردنشان می آویزند و می ‏گویند: این ثروت شماست که آن را در دنیا اندوخته بودید!

آیا نباید به وعده قرآن ایمان داشت؟! آیا انسان بخیل بازهم می ‏تواند با خواندن این آیه بگوید خدا مهربان است و مرا عقوبت نخواهد کرد؟!

«وَالَّذِینَ یَکْنِزُونَ الذَّهَبَ وَالْفِضَّةَ وَلاَ یُنفِقُونَهَا فِی سَبِیلِ اللّهِ فَبَشِّرْهُم بِعَذَابٍ أَلِیمٍ »[توبه ،34]

و کسانى را که طلا و نقره می ‏اندوزند و آن را در راه خدا هزینه نمی ‏کنند، به عذاب دردناکى مژده ده.

بخیل عذابى الیم خواهد داشت، هرکس که می خواهد باشد. کسانى که مدام ثروت اندوختند و بر موجودى حساب‏هاى بانکى خود افزودند و مردند، چه عقوبتى دردناک در انتظارشان است! به قول سنایى  غزنوى:

هرکه در زندگى بخیل بود

چون بمیرد چو سگ ذلیل بود

«یَوْمَ یُحْمَى? عَلَیْهَا فِی نَارِ جَهَنَّمَ فَتُکْوَى? بِهَا جِبَاهُهُمْ وَجُنُوبُهُمْ وَظُهُورُهُمْ ... هَ?ذَا مَا کَنَزْتُمْ لِأَنْفُسِکُمْ فَذُوقُوا مَا کُنْتُمْ تَکْنِزُونَ »[توبه ، 35]

روزى که آن اندوخته‏ها را در آتش دوزخ به شدّت گرما دهند و پیشانى و پهلو و پشتشان را به آن داغ کنند و به آنان نهیب زنند: این است ثروتى که براى خود اندوختید، پس کیفر زراندوزى خود را بچشید.

روزى که تمام ثروت اینان را به صورت فلز در جهنم می ‏گدازند، سپس آن‏ها را به پیشانیشان می ‏چسبانند (که دیگر تا ابد برداشته نمی ‏شود)

چرا به پیشانى؟ چون این‏ها به جاى خدا به پول سجده کردند و آن را معبود خود گرفتند. مالکان عذاب هم‏چنین آن فلزهاى گداخته را با این کنایه که بخیلان به پول عشق می ‏ورزیدند بر دو پهلوى آنان می چسبانند و می ‏گویند: این هم معشوقتان! نیز آن‏ها را به پشتشان می ‏چسبانند، چون اینان یک عمر حمّال پول بودند.

بعد به آنان می ‏گویند: «هذا ما کنزتم لأنفسهم»، چیزهایى که به پیشانى و پهلوها و پشتتان چسباندیم همان پول‏هایى است که به بانک‏ها سپرده بودید و همواره بر مبلغش می ‏افزودید. «فذوقوا ما کنتم تکنزون»، حالا از اندوخته ‏هاى خود بچشید.

 


نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : پنج شنبه 91/11/5
نظر

تناقض در پوشش خبری دو رویداد در رسانه ملی به قدری دیده می شود که گمان می رود این تفاوت در رسانه ای دیگر روی داده باشد در حالی که خبر درگذشت یک قاری قرآن حتی به اندازه خبر فوت دو موزیسین در صداوسیما بازتاب نیافت.

رسانه ملی هفته جاری در حالی بر روی خبر دو موزیسین خود مانور خبری گسترده ای داد که خبر درگذشت یک قاری برجسته قرآن در میان آن گم شد!

پایگاه خبری صراط هم  به این تفاوت بازتاب خبری این گونه واکنش نشان داد : حاج محمد علی اوحدی پدر شهید و از اساتید برجسته قرآن کریم هفته گذشته دعوت حق را لبیک گفت اما رسانه ملی تنها به خبر پیام مقام معظم رهبری در مورد ایشان اکتفا کرد.
در همین راستا و در هفته جاری همایون خرم و محمد بیگلری پور دو تن از اساتید موسیقی همکار با صداوسیما هم به دیار باقی شتافتند. تفاوت پوشش خبری این دو رویداد از سوی رسانه ملی جالب توجه بود. اگرچه این دو استاد موسیقی در جایگاه ارزنده ای قرار داشته و خدمات شایان توجه ای به موسیقی کرده بودند اما انتظار این بود که در رسانه متعلق به جمهوری اسلامی دست کم خادمان قرآن به همان اندازه موسیقی دانان پاس داشته شوند.

این خبر وقتی قابل توجه می شود که تمامی آلات موسیقی از ممنوعیت نمایش تصویر در شبکه های صداوسیما برخوردارند و مدیریت پخش از نشان دادن نوازندگان و آلات موسیقی نهی شده اند.

قابل ذکر است،  مرحوم «محمدعلی اوحدی» قاری برجسته قرآن‌کریم  و پدر یک شهید و یک جانباز، سال 1354 حدود 6 ماه در کشور مصر نزد اساتیدی چون «مصطفی اسماعیل»، «محمدصدیق منشاوی»، «شحات‌ محمدانور»، «ابوالعینین شعیشع»، «عبدالباسط محمد عبدالصمد»، «بدر حسین» و «محمد طوخی» تعلیم دید و تلاوت‌های زیادی نزد این اساتید اجرا کرد.
همچنین، در سال 1388 در چهاردهمین همایش تجلیل از خادمان قرآنی کشور از این قاری برجسته به عنوان خادم برگزیده قرآن کشور توسط رئیس جمهور تجلیل شد.