مکه
 
 
 
نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : چهارشنبه 88/5/21
نظر
بعد از قطعی شدن عدم حضور صفار در دولت بعدی احمدی‌نژاد برخی از مسئولان نظام چند پیشنهاد و گزینه مسولیتی جدید به وی داده اند که صفار تاکنون این پیشنهادها را نپذیرفته است.
صفار هرندی که در روزهای پایانی کار دولت نهم استعفای خود را تقدیم رئیس جمهور کرده بود، چند روز پیش در جمع خبرنگاران ضمن محال دانستن بازگشت خود به کابینه احمدی نژاد گفت: روزنامه نگاری از گمشده های این روز های من است و احتمال بازگشتن من به روزنامه کیهان وجود دارد.
پس از جدی شدن حضور صفارهرندی در عرصه رسانه، برخی از منابع خبری از حضور وی در صدا و سیما بعنوان رییس یا معاونت سیاسی سازمان صدا و سیما خبر داده بودند اما یک مقام آگاه ضمن رد حضور صفار در کیهان و صدا و سیما از رفتن احتمالی وی به روزنامه اطلاعات خبر داد و اعلام کرد با قطعی شدن بازنشستگی دعایی مدیر مسئول فعلی روزنامه اطلاعات در اواخر شهریور، احتمال دارد صفار هرندی سکان هدایت این رسانه را در اختیار بگیرد.

نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : چهارشنبه 88/5/21
نظر
طی روزهای اخیر با تند شدن مواضع مهدی کروبی که در انتخابات ریاست جمهوری با 300 هزار رای شکست فاحش خورد، بعضی از حامیان مالی ستاد وی نیز با یکدیگر بر سر مسائل مختلف درگیر شدند.

اسپانسر‌های ستاد کروبی معتقدند که هزینه‌های میلیاردی برای ستاد کروبی کردند اما در عمل شاهد هزینه شدن این مبالغ نبودند.

این عده‌ معتقدند پول های که قرار بود برای ستاد هزینه شود توسط آقایان (الف . ح) و (ص. ن) برای مصارف و مطامع شخصی هزینه شده است. اسپانسر های شیخ مهدی کروبی خواستار برخورد و پاسخ جدی وی به سوالاتشان شدند.

گفته می‌شود می‌شود دو نفر از نزدیکان کروبی نیز در معرض اتهام اسپانسر‌های مهدی کروبی قرار گرفته اند و مدعی شدند که این دو نفر بخشی از حمایت‌های مالی را در اغتشاشات هزینه کردند که مورد این اسپانسر‌ها نبوده است.

گفتنی است یکی از حامیان برجسته کروبی که هزینه های فراوانی برای وی در ایام انتخابات کرده بود در جلسه ای با حضور سایر حامیان وی گفته که اگر می‌دانستید این قدر شیخ مهدی کروبی منصور است برای 300 هزار رای هزینه میلیاردی نمی‌کردند.


نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : چهارشنبه 88/5/21
نظر
بعد از ظهر دوشنبه نامه‌ای به موسسه ایران ارسال شد که از شکایت مستند و مستدل به قانون جمعی از مردم اراک "به عنوان بخشی از جامعه و ذینفع در حق‌الناس و نظم عمومی" از میرحسین موسوی، محمد خاتمی و فائزه هاشمی به دادسرای ویژه کارکنان دولت حکایت می‌کرد.

در این نامه که تصویر متن شکایت ضمیمه آن شده بود، آمده است: "از آنجایی که به اعمال مجرمانه و قانون‌شکنی‌های نامبردگان قبل و بعد از انتخابات اشراف دارید، چندان مصدع اوقات نمی‌شویم؛ صرفاً با توجه به اینکه نامبردگان و اعوان آنها کماکان در حال القا توهمات خود به جامعه هستند و چنین فضاسازی ‌می‌نمایند که گویا تمام مردم و ملت با آنها هستند... و به زعم آنها این 24 میلیون رای یا ناشی از اغفال مردم بوده است و یا تقلب! لذا به عنوان یک تکلیف فردی و اجتماعی، دینی و عرفی بر خود لازم دانستیم طبق قانون شکایت خویش را ابراز نماییم."
ادامه مطلب...
نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : چهارشنبه 88/5/21
نظر
در حالی که خبرها از رفتن قطعی صادق محصولی از وزارت کشور خبر می دهند و حتی جانشینانی جنجالی برای وی در نظر گرفته شده و به رسانه ها درز پیدا کرده است ناگهان بمب خبری غیر منتظره ای از تقلای وی برای ماندن خبر می دهد.

به گزارش تابناک: خبر وزیر کشور شدن نجار که با واکنش تند نمایندگان اکثریت مجلس مواجه شده و دولت مردان را در لاک دفاعی فرو برد به نظر می رسد موقعیت مناسبی را برای ابقای محصولی و رویای وزیر کشور شدن دوباره وی فراهم کرده است.

چرا که در حالی که مخالفت اصولگرایان قدرتمند مجلس با ادامه وزارت محصولی در هر وزارتخانه ای او را در آستانه ورود به نهاد ریاست جمهوری و تصدی یکی از معاونت های رئیس جمهور قرار داده بود اما با این حال بدشانسی گزینه های مطرح شده برای وزارت کشور، محصولی و تیم نزدیک به وی را به رایزنی گسترده برای معرفی دوباره او به عنوان وزیر کشور وا داشته است. به طوری که انواع روش ها برای رای آوردن دوباره محصولی و تحت تاثیر قرار دادن احمدی نژاد و اقناع مخالفان معرفی وی به کار گرفته شده است.

بنا بر این گزارش، خبرهای رسیده حاکی از آنست که اطرافیان وزیر کشور و دو تن از معاونان وی که از قضا یکی از آنها همراه ترین معاون محصولی نیز بوده لابی های خود با نمایندگان مجلس را دو چندان کرده و در صددند با افزایش موافقان و کاهش مخالفان بار دیگر به مدیریت خود در وزارت کشور ادامه دهند.

این در حالی است که به گفته چند نماینده که خواستند نامشان فاش نشود هیچ اصرار و رایزنی برای ماندن محصولی کارساز نبوده و موضع مجلس در عدم رای اعتماد به این وزیر ثروتمند و حاشیه ساز قاطع و بدون برگشت است.

خصوصا پس از آنی که درماجرای وزارت دفاع محصولی نهادهای مسئول به پشتیبانی از وی برای تصدی این مسئولیت خطیر نپرداخته و او را وزیر دفاع شدن محروم کردند و همین امر سبب شده تا دیگر حاشیه ها مطرح درباره ثروت وی به جریان افتاده و او را از وزارت دوباره محروم کند.
نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : چهارشنبه 88/5/21
نظر
 

یک عنصر چپ و ضد انقلاب مقیم آلمان با تاکید بر اینکه «جریان سکولار غیرمذهبی در موقعیتی نیست که اپوزیسیون و آلترناتیو جمهوری اسلامی باشد» از جریان های ضد انقلاب دعوت کرد فعلا در پوشش حمایت از موسوی و کروبی به فعالیت ادامه دهند.

کاظم کردوانی عضو کانون منحله نویسندگان و از طرفداران پروژه تهاجم فرهنگی در گفت وگو با سایت گروهک فدائیان خلق تاکید کرد «آقای موسوی یی که قبل از انتخابات حرف می زد با آقای موسوی امروز یکی نیست. حرف هایی که امروز می زند، حرف هایی نیست که قبل از انتخابات می زد. اگر او با پختگی تغییر موضع دهد باید این را به فال نیک گرفت. حرکت اخیر اپوزیسیون طبیعتا موسوی و آقای کروبی را به تغییر موضع می کشاند و حرکت به گونه ای است که اجازه عقب نشینی از موضع را نمی دهد.

وی با لحنی منافقانه، درباره تاکید بر شعارهایی نظیر جمهوری ایرانی به جای جمهوری اسلامی یا سکولاریسم و دوری از مذهب گفت: اگر گروهی شعارهای مذهبی بدهند، تعداد زیادی که سکولار غیرمذهبی هستند از جنبش کنار گیری خواهند کرد و اگر سکولارهای غیرمذهبی بگویند به جریان های مذهبی کاری نداریم، باز هم عده ای از جنبش جدا خواهند شد. زیاده روی ضرر می زند. امروز آلترناتیو سکولار غیرمذهبی برای حکومت در موقعیتی نیست که بتواند مجموعه جامعه را هدایت کند. اگر راه حلی وجود داشته باشد این است که این فعالان سیاسی و اجماعی و فرهنگی در جنبش شرکت کنند تا بتوانند آرام آرام سازماندهی کنند و دیدگاه های خود را در جامعه تثبیت نمایند. اپوزیسیون سکولار غیرمذهبی اگر بتواند با حفظ تمایز در جنبش شرکت کند و تبدیل به یک نیروی اجماعی شود، به موفقیت بزرگی دست یافته است.


این چپ پشیمان همچنین ایده اعتصاب و تعطیلی صنایع را خام و ناممکن دانست و با اذعان به بی اقبالی به شعار سرنگونی گفت: شما باید سیاست هایی را مطرح کنید که قابل تحقق باشد. می توانیم شعارهای عالی بدهیم اما باید دید بازتاب های اجماعی آن چه قدر است. به گمان من طرح چنین ایده هایی نادرست است و حاصلی جز سرخوردگی ندارد. همچنین طرح شعار سرنگونی رژیم- که باید دید در ایران چه کسی می تواند آن را طرح کند- چیزی جز پراکنده کردن و از هم پاشیدن حرکت عمومی نخواهد بود.


کردوانی در عین حال تصریح کرد: طبیعتا باید شعار تغییر قانون اساسی و جدایی دین از حکومت را بخواهیم.


نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : دوشنبه 88/5/19
نظر

سردبیر نشریات زنجیره ای پس از لو رفتن ارتباطات دامنه دارش با سفارت انگلیس، به تخطئه دادگاه متهمان اغتشاشات پرداخت و خواستار «آشتی ملی» شد.
محمود شمس (ماشاءالله شمس الواعظین) در واکنش به اظهارات تحلیلگر ارشد سفارت انگلیس در دادگاه، به شبکه العربیه گفت: سیر دادگاه به چهره ایران لطمه وارد می کند. این مایه ننگ است برای ایران و برای کشوری که به مردم خود احترام نمی گذارد. دستگیری تحلیلگر سیاسی سفارتخانه توهین به نظام است(!)
وی افزود: چرا دولت ایران برای حل مشکل کنونی از جمله مسئله دخالت خارجی ها در امور داخلی ایران دست به یک آشتی ملی نمی زند؟
سردبیر نشریات زنجیره ای توقیف شده همچنین درباره اظهارات حسین رسام در دادگاه به این جمله مبهم بسنده کرد که «من او را به طور شخصی می شناسم». وی درعین حال به توجیه عملکرد سفارت انگلیس پرداخت و گفت: کنترل و زیر نظر قراردادن مردم ایران از لحاظ رفتار و فعالیت توسط سفارتخانه ها یک امر طبیعی است تا این سفارتخانه ها بتوانند نحوه برقراری مناسبات با کشور میزبان را تهیه کنند.
گفتنی است حسین رسام تحلیلگر سفارت انگلیس در دادگاه روز شنبه با اشاره به جمع آوری 5ساله اطلاعات برای سفارتخانه مذکور و جذب 50نفر در این رابطه، از عطریانفر، لیلاز و شمس الواعظین به عنوان مرتبطین خود نام برده و گفته بود: سفارت از این طریق اقدام به جمع آوری اطلاعات می کرد... سفارت سالانه 300هزار پوند برای کمک به سازمان های غیردولتی ایرانی هزینه می کرد... از حدود 4 ماه پیش از انتخابات جلسات مختلفی با حضور فعالان سیاسی به ویژه اصلاح طلبان تشکیل و اطلاعات لازم جمع آوری می شد.
محمود شمس که از جمله دریافت کنندگان جایزه های مالی از برخی سازمان های غربی و آمریکایی به شمار می رود، سردبیری نشریه کیان و روزنامه های جامعه، توس، نشاط و عصر آزادگان را برعهده داشت و برای اولین بار از طریق این طیف نشریات بود که پای سفرای خارجی به ویژه انگلیس به مطبوعات ایرانی باز شد.از وی به عنوان عنصری دلال و کارچاق کن در عرصه مطبوعاتی یاد می شود.
زمانی عطاءالله مهاجرانی وزیر وقت ارشاد- که اولین قهوه را در روزنامه جامعه خورد و عکس صمیمانه این حضور در صفحه نخست روزنامه مذکور چاپ شد- درباره به زندان افتادن محمود شمس گفته بود زندان کفاره مستی های بی حساب شمس الواعظین است. مهاجرانی البته بعدها وجود پایگاه مطبوعاتی دشمن را که خود در راه اندازی آن نقش ایفا می کرد، انکار نمود تا امروز که عملا در حد پادوها و سلطنت طلبانی چون مسعود بهنود تنزل یافته و به عنوان مستخدم فصلی بی بی سی عمل می کند و یافته ها و تحلیل های سفارت انگلیس را از پشت صفحه بی بی سی بازگو می کند.

 

نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : دوشنبه 88/5/19
نظر

سایت ویژه راه اندازی شده از سوی شبکه آشوب، از صدور بیانیه جدید از سوی میرحسین موسوی و مفاد آن خبر داد!

«موج سبز» که طی چند هفته اخیر از سوی طراحان آشوب راه اندازی شد و هدف اصلی آن انتشار شایعات و سازماندهی شبکه از هم گسیخته اغتشاشگران است در مطلبی قابل تأمل نوشت: «موج سبز آزادی» مطلع شد که میرحسین موسوی به زودی بیانیه جدید خود را درباره آینده فعالیت های جنبش و چگونگی سازمان یابی آن منتشر می کند. در این بیانیه تفصیلی، موسوی الگوی سازمانی را نه یک حزب یا حتی جبهه سیاسی، بلکه یک شبکه گسترده اجتماعی ترسیم کرده که احزاب و جبهه های سیاسی، نهادهای مدنی، فعالیت های اجتماعی و توده های مردمی همگی در آن می گنجند.

ارگان شبکه آشوب در ادامه خبر خود افزود: الگوی شبکه ای به جای بدیل های حزبی و جبهه ای، بستر به مراتب گسترده تری برای آینده این حرکت است.

موسوی این بیانیه را با دهها صاحبنظر سیاسی، اجتماعی، مذهبی و علمی به مشورت گذاشته و به نوعی برآیند نظر گروه کثیری از نخبگان را در این بیانیه گنجانده است.

«گریم» مدنی و اجتماعی برای شبکه محفلی و خانه تیمی اغتشاش طلبان، توصیه ای است که متخصصان پشت صحنه کودتاهای مخملین به برخی عناصر داخلی ارائه کرده اند تا بتوان شبکه ساختارشکنان را در لایه های اجتماعی پنهان کرد و چهره ای مردمی و بومی به آن بخشید. حال آن که ارتباط برخی اعضای مهم ستاد انتخاباتی موسوی با سفارت های خارجی از جمله انگلیس محرز است. ستاد موسوی همچنین ارتباط گسترده ای با شبکه رسانه ای بی بی سی در اوج اغتشاش ها داشت.

تاخیر در صدور بیانیه کذایی از سوی موسوی که قرار بود چند هفته پیش از این منتشر شود، بیشتر به خاطر سردرگمی و نابسامانی در جبهه به اصطلاح رنگین کمانی است که شماری از مدعیان پشیمان خط امام تا طیفی از گروهک های ضدانقلاب لیبرال، مارکسیست، منافقین و حتی برخی عناصر سلطنت طلب و بهایی و فراماسونر را در خارج کشور شامل می شود و طبیعتاً لباس اسلام گرایی، قانون گرایی و دفاع از انقلاب و کشور بر تن چنان جبهه ای نمی رود.


نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : دوشنبه 88/5/19
نظر
دبیر اول حزب توده ایران اعلام کرد:جنبش اعتراضی در ایران رهبری میرحسین موسوی را پذیرفته است و حزب توده ایران نیز با قاطعیت از رهبری جنبش توسط میرحسین موسوی حمایت میکند و در این دوره حساس در کنار او قرار می گیرد.
   
به گزارش ایرنا علی خاوری که با روزنامه آلمانی یونگه ولت سخن می گفت ضمن اعلام این مطلب افزود:این درست است که در دوران فشار بر حزب ما میر حسین موسوی نخست وزیر بود ولی این هم هست که در آن سال‌ها (امام)خمینی رهبر بود و خود او بود که تصمیمات نهائی را می‌گرفت و حرف آخر سیاسی را می‌زد.
دبیر اول حزب توده ایران در ادامه تاکید کرد:اما آنچه در باره میر حسین موسوی می‌توانیم بگوئیم اینست که وی با اعلام برنامه خود و موضعی که اتخاذ کرده تاکنون در کنار جنبش مردم ایستاده است و حزب توده ایران نیز با قاطعیت از رهبری جنبش توسط میرحسین موسوی حمایت می کند و در این دوره حساس در کنار او قرار می گیرد.
علی خاوری در پایان اظهار داشت: با در نظر گرفتن همه این نکات است که حزب ما در این دوران حساس و لحظه خطیر درکنار میرحسین موسوی به عنوان رهبری اعتراض قرار می‌گیرد.
گفتنی است پس از آشکار شدن خیانتهای حزب توده علیه ملت ایران،این حزب از سوی جمهوری اسلامی ایران غیرقانونی اعلام شد و پس از آن تعدادی از سران حزب به غرب گریخته و با بلند کردن مجدد تابلوی حزب توده به عنوان عوامل سرویسهای امنیتی به ایفای نقش مشغول شدند.

نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : دوشنبه 88/5/19
نظر
دبیرکل سابق حزب مشارکت بر بی پایگاهی مطلق این حزب نزد ملت ایران اذعان کرد. اظهارات محمدرضا خاتمی در حالی عنوان شد که طیف متبوع وی در جبهه اصلاحات تلاش کرده بودند تجمع چند ده هزار نفری در تهران را- که به خاطر غبارآلود شدن فضای پس از انتخابات راه افتاد اما با روشن شدن واقعیات فروکش کرد- مصادره نموده و به پایگاه اجتماعی خود نسبت دهند.
به گزارش کیهان رضا خاتمی در گفت وگو با روزنامه اعتماد و در راستای گم کردن ردپای برخی از اعضای حزب مشارکت در آشوبگری تصریح کرد: حزب مشارکت این توان را ندارد که بتواند این عده از مردم را به خیابان ها بیاورد. وقتی ما گردهمایی می خواهیم تشکیل دهیم، کل افرادی را که می توانیم جمع کنیم 2 هزار نفر است.
هر چند که اعتراف دبیرکل پیشین بزرگ ترین حزب جبهه اصلاحات درباره ناتوانی از جمع کردن 2 هزار نفر در گردهمایی های خود عین واقعیت است اما باید توجه داشت که اولا همین مدعیان اصلاح طلبی کوشیدند تجمعات انحرافی اولیه را به پای «مقبولیت اجتماعی»؟! خود بنویسند و ثانیا این حزب و نظایر آنها با پشتیبانی بی سابقه رسانه های بیگانه و برخی چهره های سیاسی ناکام داخلی کوشیدند ضمن پمپاژ تصور «تقلب در انتخابات» و «خیانت به رأی مردم» به موج سواری روی عواطف شماری از رأی دهندگان به آقای موسوی بپردازند. در عین حال با روشن شدن تدریجی واقعیات، موج به وجود آمده فروکش کرد به نحوی که افراطیون در دعوت های اخیر خود به تجمع های غیرقانونی با مشکل جدی حضور مردمی مواجه شده اند. بنابراین، هم می شود آشوب طلب بود و هم، عقبه اجتماعی و مردمی نداشت؛ دقیقا مثل جبهه ورشکسته مشارکت که تلاش کرد به دروغ 13 میلیون رأی را به نام خود مصادره کند!
گفتنی است برخی سران و اعضای حزب مشارکت با همراه کردن برخی مقامات دولتی سابق از 7-6 ماه پیش نقش گسترده ای در القای تقلب در انتخابات داشتند و در ملتهب ساختن فضای افکار عمومی و ایجاد بدگمانی در این زمینه نقش کاملا تعریف شده ای در پروژه آشوب و براندازی سرویس های اطلاعاتی بیگانه ایفا کردند