مکه
 
 
 
نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : دوشنبه 88/6/16
نظر
در پی افشاگرهای فرمانده کل سپاه درخصوص تلاش برخی جریان ها برای تضعیف نظام ،مجمع روحانیون تصمیم به شکایت از سرلشگر جعفری گرفت.
پایگاه خبری اقلیت مجلس شورای اسلامی در خبری تصریح کرد،کمیته سیاسی مجمع تصمیم گرفته از فرمانده کل سپاه به دلیل ایراد اتهام و اهانت به چند تن از شخصیت‌های مجمع، نشر اکاذیب و نقض آشکار وصیت‌نامه حضرت امام خمینی (ره) به دادسرای عمومی و انقلاب تهران شکایت کند.
این اقدام در حالی صورت می گیرد که اولا بنا برنص صریح اصل 150 قانون اساسی دفاع از انقلاب و حفظ دستاوردهای آن برعهده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده و ثانیا اظهارات سرلشگرجعفری در همین چارچوب و درراستای کنار زدن پرده نفاق جدید در اتفقات اخیر و تلاش های دامنه دار سال های گذشته بوده است.مضاف براینکه طرح شکایت اقدامی درراستای انحراف افکار عمومی از واقعیت هایی است که بطور حتم با تشکیل دادگاه زوایای جدیدی از اقدامات پنهان برخی جریان های سیاسی ظهور و بروزخواهد یافت.
نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : دوشنبه 88/6/16
نظر
یکی از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب ضمن اعتراض شدید به مطالب حجاریان در دادگاه ادعاهایی را درباره گذشته و شخصیت وی مطرح کرده است. وی‌ گفته است: برای ما که سعید را می‌شناسیم این اظهارات نه تنها تعجب برانگیز نبود بلکه کاملاً‌ عادی بود.
وی افزوده است: سعید حجاریان از لحاظ شخصیتی کاملاً تئوریک،‌محافظه‌کار و اهل معامله است. برای شناختن سعید باید دو سطح شخصیتی و میزان دانش او تحلیل و بررسی شود. اوایل انقلاب که سعید کار امنیتی می‌کرد در لیست ترور منافقین قرار داشت یک بار که تروریست منافق در جلوی در منزلش به سمت سعید اسلحه را نشانه رفت وی فرزند خردسالش را سپربلای خود کرد و منافق مذکور هم تیراندازی نکرد و فرار کرد. الان هم سعید حجاریان اصلاحات را سپر بلای خودش کرده است و اصلاحات را جلوی گلوله قرار داده است تا خود را حفظ کند.
این چهره برجسته اصلاح‌طلب درعین‌حال ادعا کرده است: حجاریان از اساتید مسلم بازجویی است و به تمام تکنیک‌های بازجویی مسلط است. او هم اکنون برای پنهان کردن حقایق بزرگ‌تر یکسری اخبار دم دستی‌ و مطالبی را که احساس می‌کند برای دادگاه جالب است به دادگاه ارائه داد تا حقایق بزرگ‌تر از پس پرده بیرون نیفتد. یکی دیگر از نقاط ضعف حجاریان نداشتن سابقه مبارزاتی است که باعث می‌شود ریسک‌پذیری وی را پایین بیاورد.
وی با ذکر خاطره‌ای گفته است: برای ما همیشه یک سؤال وجود داشت که چرا حجاریان در زمان شاه به زندان نرفت. در ششم بهمن 1354، چهارصد نفر از بچه‌های نازی‌آباد را که مبارزه می‌کردند دستگیر کردند اما تنها کسی که جان به در برد سعید بود و این برای ما یک سؤال بی‌پاسخ است.
نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : دوشنبه 88/6/16
نظر
به دنبال شکایت مسؤولان شرکت ایرانسل از شرکت خدماتی پرشین تله‌کام، دادسرای عمومی و انقلاب تهران حکم جلب مدیران این شرکت را صادر کرد. پس از بازداشت یکی از مدیران شرکت پرشین تله‌کام، وی در اعترافات اولیه اعلام کرد: شرکت پرشین تله کام توسط علی کروبی فرزند مهدی کروبی مدیریت می‌شود و بنده تنها مسؤولیت عقد قراردادها را برعهده داشته‌ام.
شرکت پرشین تله کام قرار بوده در قبال دریافت مبلغی هنگفت، بخشی از کارهای تبلیغاتی شرکت ایرانسل را انجام دهد که به علت عدم تحقق این مسأله، شرکت ایرانسل از علی کروبی مدیر پرشین تله‌کام به اتهام تصرف غیرقانونی بیش از 2 میلیارد تومان شکایت کرده است.
این گزارش می‌افزاید: این مدیر شرکت در حال حاضر با سپردن وثیقه آزاد است اما دستگاه قضایی حکم جلب سیار علی کروبی فرزند مهدی کروبی را صادر کرده است.
گفته می‌شود شرکت ایرانسل که یکی از اسپانسرهای مهدی کروبی در انتخابات ریاست جمهوری بوده، حدود 2میلیارد و چهارصد میلیون تومان کارت‌های اعتباری ایرانسل به شرکت خدماتی - تبلیغاتی پرشین تله کام تحویل داده اما این شرکت از برگشت پول حاصل از فروش این کارت‌ها خودداری کرده است.
در این حال خبرنگار «جوان» به جزئیات جدیدی از فعالیت‌های اقتصادی نامبرده به همراه برخی از مفسدین اقتصادی دست پیدا کرد. بنابراین گزارش، علی کروبی به همراه فردی به نام (مهدی.م) در ایام انتخابات و حوادث پس از آن نقش داشته‌اند.
(مهدی.م) مدیرعامل شرکت روغن نباتی (ف) می‌باشد که از فرط نزدیکی به مهدی کروبی به عنوان پسرخوانده وی معروف می‌باشد.
در ایام اغتشاشات پس از انتخابات نیز این شرکت و شخص (مهدی.م) نقشی گسترده در اغتشاشات و درگیری‌های خیابانی داشتند و با شارژ مالی اغتشاشگران، نقشی شبیه (مهدی.ه) را ایفا می‌کردند.
روزنامه جوان چندی پیش در گزارشی با عنوان اسپانسرهای روغنی از نقش این افراد در انتخابات و اغتشاشات پرده برداشته بود.
بررسی پرونده برخی از اسپانسرها و نقش آنها در اغتشاشات پس از انتخابات از جمله مسائلی است که به نظر می‌رسد دادگاه رسیدگی کننده به پرونده کودتای مخملی باید پیگیر آن نیز باشد.
نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : یکشنبه 88/6/15
نظر
اجرای برنامه های خواننده های لوس آنجلسی در ایام ماه مبارک رمضان در مالزی به طور قابل توجهی افزایش یافته است.
به گزارش ایرنا از مالزی، مجله های تبلیغاتی متعدد که در کوالالامپور پایتخت مالزی برای استفاده ایرانیان مقیم به چاپ می رسد به طور وسیع اقدام به انتشار آگهی تبلیغاتی برگزاری کنسرت های این خواننده ها هستند.
نکته عجیب در اجرای این کنسرت ها این است که بیشتر آنها به صرف افطار برگزار می شود و پس از افطار نیز حاضران را به شنیدن صدای لوس آنجلسی ها دعوت می کنند.
این موسسات اخیرا نیز با دعوت از یک خواننده لوس آنجلسی و فراری برنامه ویژه ای را برای عید فطر تدارک دیده اند و قرار است در این روز این خواننده دوران طاغوت در مرکز همایش های بین المللی شهر کوالالامپور به اجرای کنسرت بپردازد.
در بروشورهای تبلیغاتی این کنسرت این عبارت آورده شده که "عید سعید فطر کنار خواننده محبوبتان باشید".اجرای برنامه های خواننده های لوس آنجلسی در ایام ماه مبارک رمضان در مالزی به طور قابل توجهی افزایش یافته است.
به گزارش ایرنا از مالزی، مجله های تبلیغاتی متعدد که در کوالالامپور پایتخت مالزی برای استفاده ایرانیان مقیم به چاپ می رسد به طور وسیع اقدام به انتشار آگهی تبلیغاتی برگزاری کنسرت های این خواننده ها هستند.
نکته عجیب در اجرای این کنسرت ها این است که بیشتر آنها به صرف افطار برگزار می شود و پس از افطار نیز حاضران را به شنیدن صدای لوس آنجلسی ها دعوت می کنند.
این موسسات اخیرا نیز با دعوت از یک خواننده لوس آنجلسی و فراری برنامه ویژه ای را برای عید فطر تدارک دیده اند و قرار است در این روز این خواننده دوران طاغوت در مرکز همایش های بین المللی شهر کوالالامپور به اجرای کنسرت بپردازد.
در بروشورهای تبلیغاتی این کنسرت این عبارت آورده شده که "عید سعید فطر کنار خواننده محبوبتان باشید".
نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : یکشنبه 88/6/15
نظر
محمدرضا باهنر در جلسه افطاری پنج‌شنبه شب جامعه اسلامی مهندسین در مسجد دانشگاه امام صادق(ع) درباره‌ی روند رسیدگی به رای اعتماد وزرای پیشنهادی توسط نمایندگان گفت: اگر توصیه رهبری نبود احتمال داشت که 8 الی 9 نفر از وزرا رای نیاورند و این آغاز خوبی برای دولت نبود. تیزبینی رهبری باعث شد که چنین اتفاقی نیفتد و در مجلس تغییر تحلیل ایجاد شود.
به گزارش ایسنا، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین افزود: پشت سر مذاکرات رسمی که توسط صدا و سیما و در صحن علنی مجلس مشاهده کردید ده‌ها برابر مذاکرات غیر رسمی وجود داشت، مذاکراتی که گاهی به بحث‌های تندی می کشید؛ البته تمام تلاش ما این بود که این‌ها به صحن علنی کشیده نشود. با این حال می‌توانم بگویم که در این دو هفته پرتلاش برای مجلس و دولت بحث‌ها هم دوستانه بود وهم جدی. تلاش نمایندگان این بود که به دولت کمک کنند تا فعالیتش را هر چه سریعتر آغاز کند و البته احساس تکلیف می‌کردند که در مورد وزرای پیشنهادی به اعتماد قلبی برسند.

باهنر افزود: راهنمایی مقام معظم رهبری مبنی بر این که به نظر رییس‌جمهور در کارآمدی افراد پیشنهادی اعتماد کنیم بسیار به ادامه بحث ها کمک کرد و البته نظر رهبری این بود که در حوزه سلامتهای شخصی و پاک دستی افراد و درعین حال التزام آنها به قانون اساسی و ولایت فقیه نمایندگان صلاحیت افراد پیشنهادی را احراز کنند.

وی درادامه به پیش بینی اخیر خود مبنی بر رای نیاوردن 4 الی 5 فرد پیشنهادی برای وزارت‌خانه‌ها گفت: برخی از طرفداران دولت این پیش بینی را این طور برداشت کردند که گویی اراده ما این است که این تعداد افراد رای نیاورند در حالی که چنین نیست. ما با توجه به فضایی که درمجلس می دیدیم این پیش بینی را کرده بودیم و احساس می کردیم که چنین اتفاقی بیفتد و البته با توصیه رهبری به خیر گذشت.

باهنر درباره زنانی که برای وزارت خانه ها پیشنهاد شده بودند و تاثیر جنسیت در رای نمایندگان گفت: با توجه به این که برخی مراجع درباره وزارت زنان اعلام مخالفت کرده بودند و فشارهایی که برخی علمای دیگر و حتی برخی از امامان جمعه در این زمینه وارد می کردند، ما بیشتر به دنبال نظر رهبری بودیم. البته رهبری به دولت توصیه کرده بودند که نظر مراجع را لحاظ کنند اما با این وجود می توانم بگویم که خانم‌هایی که در مجلس رای نیاوردند به خاطر جنسیتشان نبود بلکه مجلس درباره توان اداره وزارت خانه توسط آنها قانع نشده بود، به عنوان مثال وزارت آموزش و پرورش ، وزارت خانه ای بسیار حساس و بزرگ است که با مشکلات زیادی مواجه است. مجلس در فرد پیشنهادی این توانایی را نتوانست احراز کند.

باهنر در بخش دیگری از سخنان خود برخی شایعات و اخبار مبنی بر معامله دولت با نمایندگان را رد کرد و گفت: من این چنین شایعاتی را رد می کنم. به کار بردن واژه‌هایی شبیه بده و بستان نمایندگان با دولت و یا معامله نمایندگان بر سر رایشان را نادرست می دانم، چنین مسایلی از ساحت نمایندگان و دولت به دور است.

نایب رییس مجلس افزود: به هر حال همه چیز به خیر گذشت و پیام رهبری بود که نقش مهمی در این زمینه ایفا کرد. در زمان شمارش آرا فضا را این طور می شد دید که اگر توصیه رهبری نبود احتمال داشت که 8 الی 9 نفر از وزرا رای نیاورند و این آغاز خوبی برای دولت نبود. تیزبینی رهبری باعث شد که چنین اتفاقی نیفتد و در مجلس تغییر تحلیل ایجاد شود.

وی افزود: وقتی پیام رهبری رسید نمایندگان نظرشان این بود که اگر عدم صلاحیت احراز شد رای ندهند. علاوه بر سه نفری هم که رای نیاوردند اگر پیام رهبری نبود احتمال می دهیم که وزرای نفت، صنایع ، بازرگانی ، تعاون، راه و ترابری و حتی وزارت خارجه رای نمی آوردند. در سه وزارت‌خانه‌ای هم که افراد معرفی شده رای نیاوردند با توجه به این که رییس‌جمهور می گوید مطالعات بسیار و بررسی‌های فراوانی انجام داده‌اند به نظر من می‌توانند افراد جدیدی را زودتر از موعد مقرر معرفی کنند.

نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : شنبه 88/6/14
نظر
به گزارش "ایران خبر"، یکی از انتقاداتی که همواره توسط کارشناسان به صدا و سیما وارد شده است، به روز نبودن اخبار و تحلیل ها و عقب ماندن بخش های خبری آن از رسانه های مهم دنیاست. اگر نگاهی به اخبار مهم در دنیا و نحوه انعکاس آن در رسانه ملی طی یک دوره زمانی مشخص انداخته شود، به خوبی تفاوت سرعت و چگونگی انتشار آن در صدا و سیما مشخص خواهد شد.

عدم استفاده از تصاویر اختصاصی، نبود تحلیل جامع در گزارش ها و یکسو نگری کاملا مشخص، پایین بودن سرعت انعکاس و عدم تطبیق این اخبار با نیازهای مردم موجب اعتراف مسئولان صدا و سیما به عقب ماندن از قافله خبری دنیا شده است.

یکی از راهکارهایی که می تواند این ضعف را تا حدودی پوشش دهد، توجه به اخبار اجتماعی و پر بیننده در دنیاست که ضمن توجه مردم داخل کشور، محدودیت های اخبار بین الملل و سیاسی را نیز ندارد، اما متاسفانه در اینگونه اخبار نیز خبرنگاران تلویزیون بسیار عقب تر از دنیا و حتی رادیو هستند.

در یک نمونه کوچک از این موضوع، در حالی که خبر ممنوعیت استفاده از لامپ های قدیمی در اروپا، مربوط به روز سه شنبه 10 شهریورماه (اول سپتامبر) است، این خبر روز پنج شنبه با آب و تاب در بخش های مختلف خبری به نقل از فلاح خبرنگار صدا و سیما در لندن منعکس می شد، گویی او اولین خبرنگاری است که موفق به کشف این مصوبه شده است. در حالی که حتی اخبار رادیو در روز سه شنبه همین خبر را با جزئیات بیشتری منعکس کرده بود.

حال باید دید مسئولان رسانه ملی چه تدبیری برای صرف بهتر هزینه های هزاران دلاری و یوریی خبرنگاران خود در کشورهای مختلف دارند.

نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : شنبه 88/6/14
نظر
برخلاف آنچه همگان تصور می‌کنند، رفتن مهدی هاشمی به بریتانیا هیچ ربطی به نقش وی در حوادث پس از انتخابات ندارد، بلکه به مسائل دیگری ربط دارد که در زیر می‌‌آید. واضح است کسانی که به مهدی هاشمی تهمت‌های آنچنانی زدند، بعد از خواندن مطلب زیر ‌باید از این آقازاده محترم طلب عفو کرده، 3 مرتبه بلند بگویند؛ غلط کردم!
1- شاید مهدی هاشمی به این دلیل رفته بود لندن که اموال دانشگاه آزاد در «جزیره» را وقف کند.
2- در کشور ما یک عده در کنار شعار همیشگی ملت یعنی مرگ بر آمریکا و مرگ بر انگلیس، اخیرا شعار می‌دهند؛ مرگ بر چین و مرگ بر روسیه. و اما مهدی هاشمی قبلا یک بار به روسیه رفته بود، اخیرا هم رفت انگلیس. یعنی مهدی هاشمی اعتقاد به رفتار فراجناحی دارد و مثلا اگر هفته بعد به آمریکا رفت، حتما 2 هفته بعدش می‌رود چین!
3- از قدیم گفته‌اند: بسیار سفر باید تا پخته شود خامی. به هر حال سفر چیز خیلی خوبی است. آدم در سفر می‌تواند بفهمد که رفیقش چه جور آدمی است. مثلا اگر مهاجرانی، هاشمی را به یک رستورانی، جایی، چیزی دعوت کرد، خب، معرفتش را نشان داده اما اگر مهدی را تحویل نگرفت، این نامردی عطاءالله را می‌رساند.
4- شاید هاشمی رفته لندن تا وقف اموال دانشگاه آکسفورد را به گوش هیات موسس این دانشگاه برساند.
5- شاید رفته لندن برای پادرمیانی جهت وقف دارایی‌های باشگاه چلسی و وقف خود آبراموویچ!
6- با این وضع هواپیماها، همین که مهدی هاشمی حاضر شده سوار طیاره بشه، خودش خیلیه، نه.
7- شاید رفته لندن تا ببیند حرف حساب تماشاگرانی که بعد از بازی دست به اغتشاش می‌زنند و نظم شهر را به هم می‌ریزند، چیست.
8- شاید به جای «حاج کاظم» و «عباس» که در «آژانس شیشه‌ای» قرار بود لندن بروند اما نشد، مهدی هاشمی رفت لندن!
9- البته شاید... یعنی ولش کن، این یکی را بنویسی، جایت سینه قبرستان است.
10- احتمال دارد رفته باشد لندن برای اینکه بررسی کند آیا از نظر حقوقی می‌توان اموال شبکه BBC فارسی را وقف کرد یا نمی‌توان؟
11- شاید رفته موزه بریتانیا برای دیدن آثار عتیقه و مزمزه کردن قیمت آنها.
12- شاید رفته باشد شهربازی لندن تا هیجانات خود را به روش بهتری تخلیه کند.
13- می‌دانیم که در کریسمس، لندن از همه جا زیباتر است. بویژه مراکز خرید لندن خیلی شلوغ می‌شود و چون مهدی هاشمی زیاد از شلوغی خوشش نمی‌‌آید، الان رفته خرید کریسمس خود را بکند.
14- شاید رفته لندن، «کاخ باکینگهام» را از نزدیک ببیند و نسبت به ساده‌زیستی ملکه انگلیس و زندگی محقرانه خاندان سلطنتی افسوس بخورد.

نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : شنبه 88/6/14
نظر
تحرکات فائزه هاشمی به همراه برادر بزرگترش مهدی، در فعالیت علیه یکی از کاندیداها در زمان انتخابات به تحریک و سازماندهی اغتشاش گران علیه نظام پس از اعلام نتایج منجر شد. و عملا بر این نظریه که حیات سیاسی برخی افراد با حضور کاندیدای رقیب به خطر می افتد، مهر تائید زد. همان دلیلی که بسیاری از تحلیلگران آن را عامل اصلی پیروزی محمود احمدی نژاد در انتخابات دهم دانستند.

هر چند که بعدها آیت الله هاشمی با انتشار مطلبی در سایت شخصی خود با عنوان کردن این جمله که "بچه های من در کارهایی که به آنها مربوط نیست دخالت می کنند" از عملکرد فرزندانش تبری جست، اما این سوال برای بسیاری از مردم همچنان بی پاسخ مانده است که: آقای هاشمی که سابقه طولانی در مدیریت کلان کشور دارد چگونه از مدیریت خانواده خود عاجز مانده است؟

در همین رابطه فائژه هاشمی که پس از بازداشت یک روزه‌اش که گفته شد در حال خوردن ساندویچ دستگیر شده، دیگر سخنی نگفت اما چند روز پیش درباره ماجرای بازداشت خود گفت: در خیابان بازداشت شدم. اینکه گفتند برای محافظت بوده است، واقعیت ندارد. گفتند که حکم بازداشت تو را داریم. بعد هم به پایگاه مقداد و از آنجا به قرارگاه ثارالله منتقل شدیم که در این دو جا انصافاً رفتارها خوب و محترمانه بود. دو تا اتهام داشتم، سازماندهی اغتشاشات و دیگری حضور در اغتشاشات. در مورد اتهام سازماندهی، مثل ملانصرالدین خودشان سناریویی را می‌نویسند و بعد هم آنقدر تکرار می‌کنند که خودشان نیز باور می‌کنند (البته شک دارم که خودشان هم باور کنند.) و براساس آن اقدام می‌کنند، اعترافات اخیر و همچنین اتهاماتی که به مهدی وارد کرده‌اند نیز همین حکم را دارد. وی درباره آنچه در جریان بازداشت کوتاه رخ داد گفت: از من پرسیدند که تو یک روز به کانادا رفته‌ای. برای چه کاری؟ که من گفتم رفت و برگشت به کانادا دو روز طول می‌کشد، حداقل یک روز هم که باید آنجا بمانم خب سرجمع می‌شود سه روز، من چگونه یک روزه رفته و برگشته‌ام؟ گفتند پس با آنها ارتباط داشته‌ای، گفتم اسناد آن کجاست؟ وخواستم که در برگهای بازجویی از من بپرسند تا کامل آن را تکذیب کنم. در برگ‌های بازجویی نیز به اصرار من این سؤال مطرح شد و آنها تمایل به این کار نداشتند. قبل از انتخابات در رسانه‌ها و خبرگزاری‌های دولـتی نـوشـتند 200 هزار مانتوی سبز برای دختران فیروزه‌ای تهیه کرده‌ام که از اصل کذب بود و یا مثلاً یک روز قبل از انتخابات، فارس پیامک ارسال کرد که «فائزه هاشمی دررفت»، در حالی که فردای آن روز در شعبه خیابان دیباجی رأی دادم.

فرزند آیت الله هاشمی‌رفسنجانی که با سایت کانون جوانان حزب کارگزاران سازندگی گفت‌وگو کرده است با بیان اینکه فجایع فقط به کهریزک و کوی دانشگاه، ختم نمی‌شود گفت: بررسی و پاسخگویی به آنچه که در خیابانها و در زندانها و اماکن دیگر برمردم رفته است همگی باید در دستور کار باشد.

وی با بیان اینکه منتسب کردن اعتراضات مردمی به «انقلاب مخملی» نوعی فرافکنی است نظر جدیدی را درباره انقلاب مخملی ارائه داده و گفته است: انقلاب مخملی در مفهوم عام آن می‌تواند به معنی اصلاح‌طلبی و بیان مسالمت‌آمیز ضرورت اصلاحات و تلاش برای انجام آن باشد که چیز بدی نیست. این یعنی گروههایی هستند که نه به اصل نظام اعتراض دارند و نه براندازند و تنها اعتراض آنها به روندهای غیر قانونی و خلاف است و دنبال رأی خود هستند این که حالا رسانه‌های خارجی و یا خارجی‌ها در تأیید تحرکات مردمی چیزی بگویند این نشانه وابستگی نیست. مگر امام در خارج از کشور در فرانسه نبودند؟ مگر مقامات فرانسوی کشور خود را پناهگاه انقلابیون قرار نداده بودند؟ مگر بسیاری دانشجویان از آمریکا مبارزه نمی‌کردند؟ مگر رسانه‌های خارجی و از جمله BBC در آن زمان مسائل ایران را با شدت قوت پوشش نمی‌دادند؟

وی درباره اعترافات یکی از کارمندان سفارت انگلیس نیز با بیان اینکه اعترافات کارمند سفارت انگلستان، البته آنچه که من شنیدم، چیزی نبود جز انجام وظیفه تصریح کرد: هر سفارتی در هر کشور از اوضاع طرف مقابل گزارش تهیه می‌کنند تا سیاست‌هایشان در آن را بر مبنای شرایط واقعی هر کشوری بریزند. مگر سفارت ما در کشورهای خارجی این کار را نمی‌کند؟

فائزه هاشمی در خصوص اعترافات بیان شده از سوی متهمین دادگاه اخیر نیز گفت: چه کسی اعترافات فردی که بیش از پنجاه روز در انفرادی بوده، ارتباطی با بیرون از زندان نداشته، با خانواده و وکیل ارتباط نداشته، تحت انواع و اقسام فشارها بوده، و نه تنها از وقایع بیرون از زندان بی‌اطلاع است، بلکه همان‌گونه که آقای موسوی نیز گفت احتمالاً اخبار کذب را به فرم روزنامه‌های اصلاح‌طلبان دریـافت کـرده است، باور می‌کند. زمانی این اعترافات می‌تواند مورد پذیرش افکار عمومی قرار گیرد که کل مراحل دستگیری، بازجویی، دادگاه و... بر طبق قانون انجام شده باشد.

وی گفت: بهتر است که این طور فکر نشود که اگر اعتراضات کمرنگ‌تر شده است، اصل آن از بین رفته است. اصل اعتراض را باید درست پاسخ داد و گرنه چون آتش زیر خاکستر خواهد شد. خشم و نفرت از دل مردم با این حرکات زدوده نمی‌شود.

فائژه هاشمی با بیان اینکه «من فکر می‌کنم این نهضت خود‌جوش است و سازمانده و رهبری که این‌ها به این صورت دنبالش می‌گردند وجود ندارد» درباره ارزیابی‌اش از شرایط فعلی اظهار داشت: فراموش نکنیم که این‌ها مردم همین کشور هستند، جامعه‌ای افسرده و دمق و آسیب دیده و پر از خشم و نفرت و کینه، حتی خاموش، نمی‌تواند مناسب برای یک نظام مقتدر باشد. این که مطالبات به حق و قانونی مردم خود را این گونه سرکوب کنیم و در عوض بخواهیم حامی حقوق مسلمانان و مردم دنیا باشیم طنزی تلخ و بی‌معنی است.