حاج منصور ارضی در جلسه شب گذشته خود نسبت به معاون اولی رحیمی واکنش نشان داد.
این مداح مشهور که از حامیان شدید دولت به شمار می رود در مراسم شب گذشته خود درباره انتصاب رحیمی گفته است که: من درباره چهار نفر با رئیس جمهور صحبت کرده و به وی تذکر داده بودم از جمله رحیمی، مشایی و کردان اما نمی دانم بر چه اساسی رئیس جمهور این افراد را منصوب می کند؟ انتصاب رحیمی بعد از مشایی برای ما قابل قبول نیست.
گفتنی است که در روزهای اخیر اظهارات این مداح درباره کروبی و موسوی و حامیانشان بسیار خبر ساز شده بود.
سایت khamenei.ir نوشت: شبکه تلویزیونی العربیه و برخی سایتهای اینترنتی در گزارشی مدعی شدند: «اکبر هاشمی رفسنجانی در دیدار با اعضای مرکز تحقیقات استراتژیک وابسته به مجمع تشخیص مصلحت نظام که ریاست آن را حسن روحانی به عهده دارد با اشاره به دیدار با آیتالله خامنهای گفته است: "من از همه چیز کنارهگیری خواهم کرد، اجازه اقامت نماز جمعه را هم نمیدهند". هاشمی رفسنجانی رئیس مجلس خبرگان رهبری به آیتالله خامنهای گفته است: "شما نباید دستور دستگیری مهدی کروبی را صادر می کردید". هاشمی در این دیدار همچنین اعلام کردهاست که "با ادامهی این روند، اوضاع پیچیدهتر خواهد شد" و پاسخی که آیتالله خامنهای به او داده تنها سکوت بوده است.» در پی انتشار ادعای فوق، خبرنگار ما در تماس با یک منبع آگاه در بیت مقام معظم رهبری کسب اطلاع کرد که این ادعا از اساس نادرست بوده و تکذیب میشود.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با نشریه پنجره ناگفته هایی از جلسه رای اعتماد مجلس به کابینه دهم را بیان کرد. در این گفتگو که در جدیدترین شماره "پنجره" منتشر شده آمده است: دکترحداد عادل درباره چگونگی اعمال نفوذ دولت در مجلس و اینکه آیا فشار و یا تطمیعی از سوی دولت برای جمع آوری رای اعتماد نمایندگان در کار بوده است یا نه؟ می گوید: تعبیر «تحت فشار» درست نیست، باید بگوییم مجلس واقعنگر بود و با این واقع نگری رأیاعتماد به وزرای دولت دهم داد، این شرایط بصیرتی به عموم نمایندگان میداد که در تصمیم نهایی آنان تأثیر داشت. ادامه مطلب...
عضو فراکسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی با اشاره به دیدار 2 ساعته مهدی کروبی و علی لاریجانی علیرغم تلاش خبرنگار فارس از بیان جزئیات بیشتر درباره این دیدار خودداری کرد.
قدرتالله علیخانی نماینده مردم قزوین و عضو فراکسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به دیدار عصر دیروز مهدی کروبی دبیرکل حزب اعتماد ملی و علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: این دیدار بیش از 2 ساعت به طول انجامید.
وی این دیدار را دوستانه دانست و اضافه کرد: نشست و دیدار مذکور بسیار خوب بود.
این عضو فراکسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی از ذکر جزئیات بیشتر درباره این دیدار خودداری کرد و علیرغم تلاش خبرنگار ما برای ارائه توضیحات بیشتر در خصوص دیدار مذکور گفت که فعلاً قرار نیست در خصوص جزئیات دیدار عصر امروز کروبی و لاریجانی اطلاعات و خبری منتشر شود.
به گفته وی در این دیدار که در محل مجلس شورای اسلامی صورت گرفت علاوه بر مهدی کروبی، علی لاریجانی و قدرتالله علیخانی، رئیس دفتر لاریجانی نیز حضور داشت.
امیر طاهرخانی نماینده مردم تاکستان و عضو دیگری از فراکسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی نیز در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس در خصوص این دیدار گفت: این دیدارها در راستای تحولات رخ داده و مسائل موجود صورت میگیرد.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: امیدواریم این دیدارها فصل نوینی در تحولات اجتماعی جامعه ایجاد کند.
در حالیکه شیخ علی تهرانی، در جلسات خانگی خود در تهران به تخریب نظام و رهبری میپردازد، پسر وی در پاریس نیز همزمان مشغول این کار است.
به گزارش خبرنگار «آینده»، شیخ علی تهرانی که پس از تسلیم خود به نیروهای امنیتی در مرز عراق در حدود ده سال قبل، چند سال را در زندان سپری کرده بود، اکنون در منزل خود در حوالی خیابان گرگان تهران جلساتی را برگزار میکند و در آن اقدام به تخریب نظام و توهین به رهبری مینماید.
وی در یکی از این جلسات در جمع حدود 80 تن از هوادارانش با انتقاد از عملکرد سازمان صداوسیما مبنی بر ترویج ابتذال و گمراه کردن مردم به ویژه قشر جوان جامعه، مسئولین نظام رابه بیتوجهی به مشکلات مردم و عدم رفع آن متهم کرد و گفته است: به علت کثافت آمار طلاق افزایش پیدا کرده و از اکثر کشورهای جهان آمار طلاق زیادتر است و برای افزایش امنیت و سالم بودن جامعه باید قاتل را قصاص کرد. مرتد را باید کشت و اکثر کارگزاران تلویزیون مرتد میباشند ولی کسی به آنها کاری ندارد و برای بچهها، زنهایی کثیف برنامه اجرا میکنند که این کار انگلیس است.
شیخ علی تهرانی در ادامه اظهاراتش خاطر نشان کرد: نماز را در کل کشور حدود یک درصد از مردم میخوانند و در آموزش و پرورش و در مدارس بچهها را گول میزنند و مردم را با استدلالهای غلط گمراه میکنند و بعضیها را خانه نشین کردهاند و زمامدار هم در خصوص گمراهی جوانان بیتفاوت است و شاید هم خود زمامدار نداند و شاید خود او هم بگرید.
شیخ علی تهرانی در آخر اظهاراتش گفت: ما با صدای بلند میگوییم تا بشنوند به همین علت مقبولیت و محبوبیت مسئولین سی سال قبل حدود 95 درصد بوده و در حال حاضر 15 درصد هم نیست.
اما فرزند شیخ علی تهرانی هم که در پاریس سکونت دارد در گفتگو با رادیو فردا اظهار داشته که رژیم با اقدامات مدنی، قانونی و سیاسی قابل اصلاح نیست و تلویحاً خواستار اقدام نظامی علیه نظام شد.
محمود تهرانی علاوه بر زدن اتهامات به نظام، عملکرد دوران رهبری امام خمینی(ره) را هماره خشونت و آدمکشی توصیف کرده و تلاش کرده اتهاماتی هم به رهبر انقلاب، آیتالله خامنهای وارد کند.
بعد از انتشار اتهامات مالی، سیاسی و اغتشاشآفرینیهای مهدی هاشمی فرزند آیتالله اکبر هاشمی رفسنجانی، امروز نیز برگ دیگری از اتهامات سنگین فرزند آیتالله رفسنجانی در ایجاد اغتشاش و بلوا منتشر شد.
عضو شورای سردبیری سایت جمهوریت در شعبه 15 دادگاه انقلاب گفت:استراتژی و سوژههای مهدی هاشمی وسیعتر از خط تخریب دولت است و سیبل ما از دولت به نظام تغییر یافت و بین این سایت و رسانههای ضد انقلاب همسویی ایجاد شد. وی در دفاع از خود گفت که سایت جمهوریت متعلق به مهدی هاشمی و توسط حمزه کرمی اداره میشد و از سایتهای حامی میرحسین موسوی بود.وی افزود: از سال 84 به عنوان پیمانکاری در بخش پژوهش و آموزش با دانشگاه آزاد اسلامی همکاری دارم و از سال 88 همکاری خود را در حوزه رسانه با آقای کرمی آغاز کردم. این فعال رسانهای متهم به براندازی نرم گفت: پاییز سال گذشته آقای کرمی به من گفت که آقای مهدی هاشمی به دلیل چالشهای که با دولت احمدینژاد دارد میخواهد فعالیتهای انتخاباتی خود را آغاز کند تا از این طریق مانع از ریاستجمهوری مجدد وی شود که البته بخشی از این فعالیتهای انتخاباتی فعالیتهای رسانهای بود. ادامه مطلب...
رئیس جمهور در حکمی محمدرضا رحیمی را به سمت معاون اول رئیس جمهور منصوب کرد.
به گزارش ثانیهنیوز، دکتر احمدی نژاد، در این حکم با تاکید بر اینکه در آستانه دهه چهارم از حیات پربار جمهوری اسلامی، دوران جدیدی از زندگی پرافتخار ملت ایران آغاز و نقش و تکلیف دولت برآمده از رأی مردم شریف، آگاه و متعهد ایران سنگینتر شده است، تصریح کرد: دولت و از جمله معاون اول رییس جمهور امروز باید عمیقتر، آگاهتر، پرنشاطتر و موثرتر از گذشته در همه عرصهها، حضوری عزتدار و الهامبخش داشته باشد و از منافع ملی و آرمانی نظام ولایی در بالاترین سطح صیانت نماید.
محمدرضا رحیمی از 4 شهریور 72 تا 6 شهریور 76 استاندار کردستان بود همان مقطعی که دکتر محمود احمدینژاد نیز استانداری اردبیل را بر عهده داشت. لیکن با حاکمیت و سیطره جبهه دوم خرداد بر کشور رحیمی اولین استانداری بود که توسط این جبهه سیاسی برکنار شد.
پس از حضور موفق اصولگرایان در انتخابات مجلس هفتم، رحیمی به عنوان رییس دیوان محاسبات مجلس هفتم انتخاب شد.
وی در این مجلس اقدامات موثری در جهت مبارزه با فساد انجام داد که از آن جمله میتوان به معرفی بخی مفسدین اقتصادی پرونده کرسنت و.. اشاره کرد. ادامه مطلب...
نماینده آبادان در مجلس هفتم بعنوان گزینه معاون پارلمانی رئیس جمهور مطرح است.
فارس نوشت:رایزنیهای گستردهای برای انتخاب معاون پارلمانی رئیس جمهور وارد مراحل نهایی خود شده و بر این اساس جواد سعدون زاده نماینده آبادان در مجلس هفتم به عنوان معاون پارلمانی رئیس جمهور به عنوان گزینه نهایی مطرح است.
گفتنی است از موسی پور معاون پارلمانی وزیر کشور بعنوان یکی دیگر از گزینههای مطرح برای معاونت پارلمانی رئیس جمهور نام برده شده است.
پیش از این محمد رضا رحیمی معاون پارلمانی رئیس جمهور بود که به سمت معاون اول احمدی نژاد منصوب شد.
پنجمین دادگاه برخی طراحان و محرکین آشوبهای اخیر تهران در حالی در شعبه پانزدهم دادگاه عمومی و انقلاب تهران برگزار شد که نخستین جلسه این دادگاه پس از انتصاب دادستان جدید تهران بود.
به گزارش ایرنا، جلسه دادگاه پنج نیز به نحوی متاثر از حضور دادستان جدید بود به گونهای که این بار تنها شش متهم که چهار تن از آنان با قرار وثیقه آزاد بودند، در جلسه دادگاه حاضر شدند و در طول جلسه به موارد اتهامی هر شش تن رسیدگی شد.
** حدود ساعت 9 صبح بود که دو تن از متهمان از زندان به دادگاه آورده شدند و بقیه متهمان که با قرار وثیقه آزاد بودند، خود با لباسهای شخصی در دادگاه حضور یافتند.
** برخلاف چهار دادگاه قبلی، در این دادگاه "ع.م.ر" دبیر تشکیلات غیر قانونی تحکیم وحدت و " م.ر.ن" سردبیر سایت جمهوریت دو چهره آشنا برای خبرنگاران بودند و از چهرههای سیاسی خبری نبود.
** بهرغم جلسات قبل که جلسه دادگاه مملو از جمعیت بود و همه صندلیها پر میشد، این بار بیش از نیمی از سالن دادگاه خالی بود.
** در جلسات قبل سه ردیف نخست دادگاه به متهمان اختصاص داده میشد که تعداد آنان گاهی به حدود 30 تن نیز میرسید اما این بار تنها 6 نفر به عنوان متهم در جلسه حاضر بودند و همگی در یک ردیف در کنار هم نشستند.
** در چهار جلسه دادگاهی که پیش از این برگزار شدهاند، پرسنل نیروی انتظامی با لباسهای فرم در کنار متهمان قرار میگرفتند اما در جلسه پنجم از نیروی انتظامی هم خبری نبود.
** ساعت 9 و 40 دقیقه بود که قاضی صلواتی به همراه نماینده دادستان در دادگاه حضور یافتند و جلسه دادگاه با تلاوت آیاتی از قرآن مجید آغاز شد.
**در ابتدای جلسه، قاضی صلواتی رییس دادگاه در سخنانی ضمن یادآوری موادی از قانون آیین دادرسی کیفری به خبرنگاران متذکر شد که نباید نام و نام خانوادگی متهمان را در گزارش امروز خود از دادگاه ذکر کنند.
** در این جلسه بر خلاف رویه گذشته که تنها خبرنگاران خبرگزاری ها و صدا و سیما امکان حضور در دادگاه داشتند، این بار خبرنگارانی از روزنامههای جمهوری اسلامی، ایران، جام جم و اطلاعات نیز در جایگاه خبرنگاران حاضر و به تهیه گزارش پرداختند.
** کیفرخواست عمومی دادستان این بار به فضای سایبر و استفاده ستادهای انتخاباتی نامزدها از فضای مجازی اعم از سایت های داخلی و خارجی در انتشار اخبار و اطلاعات به نفع خود در جریان انتخابات و تلاش دشمنان خارجی در سرمایه گذاری روی سایتهای اجتماعی برای اثرگذاری بر مردم نظیر فیس بوک، یوتیوب و تویتر اختصاص داشت.
** نخستین فردی که به اتهاماتش رسیدگی شد، "ع.م.ر" دبیر تشکیلات غیرقانونی ادوار تحکیم وحدت بود که پس از آنکه در جایگاه متهمان قرار گرفت صورتش از شدت ناراحتی سرخ شده بود. هنگامی که قاضی دادگاه در حال تفهیم اتهامات به وی بود، اشک از دیدگان "ع.م.ر" جاری شد.
** "ع.م.ر" که وکیلی را برای خود انتخاب نکرده و با لباس مخصوص زندان در حاضر شده بود، همانند سایر چهرههای شاخص سیاسی که در چهار دادگاه قبلی متنی را برای تنویر افکار عمومی آمده کرده بودند، برای دفاع از خود متن چند صفحهای آماده کرده بود که به ارایه آن پرداخت. این دفاعیات، طولانیترین دفاعیه متهمان در جلسه امروز بود.
** "ع.آ " متهم دومی بود که به اتهاماتش رسیدگی شد. وی با قرار وثیقه آزاد بود و لذا بدون لباس مخصوص زندان در جلسه دادگاه حاضر شده بود. وی هنگام قرائت کیفرخواست انفرادی توسط نماینده دادستان تهران، در برخی از بخشهای آن لبخند میزد.
** " ع.آ " که متهم به ایجاد شبهه تقلب است، ابتدا سخنان خود را با قرائت آیات هفتم و هشتم سوره مبارکه یونس آغاز کرد و گفت: من دانشجوی پیرو ولایت و ولایت مدار هستم و به این عنوان افتخار میکنم. وی اضافه کرد: پس از سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر حضور گسترده در انتخابات، تحت تاثیر فضای دانشگاه و تایید نامزدها در شورای نگهبان با هدف اعتلای پرچم جمهوری اسلامی در سایه ولایت سوار بر قطاری شدیم که سکان دار آن، یاران نخست وزیر دوران دفاع مقدس بودند. این قطار در ابتدای حرکت به سمت هدف اعتلای پرچم جمهوری اسلامی در سایه ولایت به راه افتاد اما پس از آن که نتیجه انتخابات برخلاف نظر راهبران و مسافران این قطار روی داد برخی راهبران با تابلوهایی که ریشه در تار و پور سازمان های مخوف مانند سیا، موساد و آژانس های یهودی دارد و با حک کردن جملاتی مانند "رای من کجاست" به تعریف مسیر و هدفی متفاوت پرداختند. بر سر راه این قطار دستاوردهای سی ساله مدیریت جمهوری اسلامی قرار گرفت که یکی پس از دیگری با برخورد قطار آسیب می دیدند.
** "م.ر.ن" سردبیر سایت جمهوریت دیگر متهمی بود که با لباس زندان به دادگاه آورده شده بود که وی نیز همانند "ح.ک"مدیر سایت جمهوریت و " م.ب" که در خصوص نقش و نفوذ " مهدی هاشمی" و دانشگاه آزاد اسلامی در دادگاه چهارم سخنانی بیان کرده بودند، حقایق دیگری از این موضوع را در دادگاه فاش کرد.
** "م.ر.ن" انتشار اخبار در فضای سایبر را به مثابه دانه برفی دانست که آرام از کوه پایین میآید اما در نهایت تبدیل به یک گلوله بزرگ برف میشود.
** " الف.الف " که طرح " خاموشی سبز" را برای ضربه زدن به شبکه برق سراسری طراحی اما به دلیل دستگیری از سوی نیروهای امنیتی در اجرای طرح خود ناکام مانده بود، دیگر متهمی بود که به موارد اتهامی او رسیدگی شد. او در پایان دفاعیت، بغض کرد و پس از آنکه دفاعیاتش به اتمام رسید و در صندلی خود مستقر شد، شروع به گریه کرد.
** "ع.ب" دیگر متهمی بود که رییس ستاد میرحسین موسوی عموی وی است و در حوزه روابط عمومی ستاد موسوی فعالیت داشته است. در حین قرائت کیفرخواست انفرادی وی، عنوان شد که در جریان انتخابات، بیش از 80 دامنه سایت اینترنتی برای حمایت از موسوی راه اندازی شده بود.
** قاضی صلواتی پیش از اعلام پایان جلسه، بار دیگر به خبرنگاران متذکر شد که نباید نام و نام خانوادگی متهمان را در گزارش خود ذکر کنند و سپس در ساعت 13 و 5 دقیقه ختم جلسه را اعلام کرد.
** برخلاف رویه چهار دادگاه قبلی، خبرنگاران اجازه مصاحبه با متهمان را نیافتند و تنها توانستند با وکلای متهمان درباره رعایت آیین دادرسی کیفری گفت و گو کنند.