مکه
 
 
 
نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : دوشنبه 88/6/23
نظر
 حضرت حجت الاسلام والمسلمین سید ‌حسن خمینی نامزدی خود را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار ثانیه‏نیوز، حضرت حجت الاسلام والمسلمین سید‌ حسن خمینی نامزدی خود را برای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری اعلام کرد.

حضرت حجت الاسلام والمسلمین سید‌ حسن خمینی فرزند یادگار امام(ره) رسما در جمع تعدادی از اعضای مجمع روحانیون مبارز، نامزدی خود را برای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری اعلام کرد.

وی با تحلیل شرایط موجود و آینده گفت: من 30 میلیون رای دارم. نخبگان مرا جزو اصلاح‏طلبان و مردم به دلیل ارتباط با خانواده امام (ره)، فراجناحی می‏دانند.
حضرت حجت الاسلام والمسلمین سید‌ حسن خمینی، پدر همسر(موسوی بجنوردی) و موسوی
 

 
بر همین اساس مقرر شده به تدریج ریاست موسسه بزرگ تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) به حجت الاسلام سید یاسر خمینی واگذار شود.

  حضرت حجت الاسلام والمسلمین سید‌ حسن خمینی و یاسر خمینی
 
بر اساس این گزارش سید محمد خاتمی پیشنهادات خود را در مورد کاندیداتوری حجت الاسلام والمسلمین سید‌حسن خمینی را ابراز داشت و گفت: شما باید  یک فرایند را طی کنید که این فرایند در عرصه سیاسی از انتخابات مجلس نهم آغاز می‏شود. شما در این انتخابات سرلیست اصلاح‏طلبان خواهید بود و با رای بالایی که قطعا می‌آورید مدتی به عنوان رئیس مجلس مطرح خواهید بود و بعد از آن بستر برای حضور شما در انتخابات ریاست جمهوری آماده می‏شود.

وی افزود: علاوه بر ظرفیت ریاست مجلس، شما در جایگاه فعلی به خوبی می‏توانید از تریبون‏های مختلف مثل نمازجمعه، صداوسیما و.. استفاده کنید.

وی اضافه کرده است: جنابعالی باید از هر عرصه‏ای جهت حضور اجتماعی بهره‏مند شوید و چهره به چهره با جوانان مخصوصا دانشجویان ارتباط بگیرید وشرکت در سفرهای استانی، کنگره شهیدان و.. را موضوع جدی بدانید.

سید محمد خوئینی‏ها با مثبت ارزیابی کردن کاندیداتوری حجت الاسلام والمسلمین سید‌حسن خمینی در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری، این حرکت را انقلابی بزرگتر از انقلاب امام ذکر کرد.

وی تاکید کرد: هیچ فردی از نظام نمی‏تواند سید حسن آقا را شکست دهد.

* استدلالات حضرت حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی در عدم کاندیداتوری در انتخابات دهم

 لازم به ذکر است هفته‏نامه شهروند امروز(به سردبیری محمد قوچانی ) در 21 مهر 1387،شماره 67 در آستانه ثبت نام برای انتخابات دهم ریاست جمهوری در گزارشی با عنوان« استدلال سید‌حسن‌خمینی برای عدم نامزدی ریاست جمهوری»، استدلال‏های فرزند یادگار امام(ره) را در آن مقطع منتشر ساخت:

«استدلال اول سیدحسن خمینی]درعدم کاندیداتوری در انتخابات دهم ریاست جمهوری[، ضرورت پافشاری بر صیانت و حفظ حرمت آرمان‌های امام و خانواده معظم له بود که او در این عرصه عهده‌دار و پاسدار و مرزبان آنست.»

«استدلال دوم ایشان امّا جنبه شخصی داشت. او به جوانی خود و فرصت‌های پیش‌رو اشاره کرد و از استدلالات او استنباط می‌شد که اگر قرار است روزی پا به عرصه انتخابات ریاست‌جمهوری بگذارد، ترجیح می دهد این اتفاق در سال های دیگر رخ دهد. چرا که هرچند او برومند و رشید است اما همچنان این فرصت را در آتیه در اختیار دارد.»

«استدلال سوم به این دلیل است که از یک سو سران حزب مشارکت و رهبران حزب راستگرای موتلفه با او می‌نشینند و از دیگر سو ورزشکارانی مانند علی دایی و حسین رضا زاده و هادی ساعی، او را رازدار خود می‌دانند و بعضاً گلایه‌های خود را از این و آن به نزد او می‌برند. با‌توجه به این وضعیت، بیراه نیست که او می‌خواهد همچنان ایفاگر نقش تعدیل کننده باشد.»


حضرت حجت الاسلام والمسلمین سید‌ حسن خمینی و حسین خمینی همکار...
 
البته در همان مقطع نیز خبرهایی منتشر شد مبنی بر اینکه «سیدحسن خمینی در واکنش به برخی فعالین دوم خردادی]برای کاندیداتوری در انتخابات دهم ریاست جمهوری[، گفته است نیت شما از انتخاب من به‌عنوان کاندیدای ریاست جمهوری، همان نیتی است که بنی‌صدر با معرفی پدرم به عنوان نخست‌وزیر خود به دنبال آن بود»  

 برخی نیز به وی یادآور می‏شدند که «امام، خانواده خود را از فعالیت‌های اجرایی منع کرده است.»

 و این در حالی است  آیت‌الله‌محمد موسوی‌بجنوردی، پدر همسر حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی یادآور شده است که «اولاً خدمت به نظام اسلامی بر همه مسلمانان واجب است و این یک اصل کلی است و تخصیص بردار نیست.

* تصمیم‏گیری برای آینده سیاسی آقای حضرت حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی

لازم به یادآوریست ثانیه نیوز پیش از این نوشته بود: «در جلسه مشترک سران جبهه اصلاحات در مورد آینده سیاسی حضرت حجت الاسلام سید حسن خمینی تصمیم‏گیری شد.

در جلسه مشترک سران جبهه اصلاحات که افرادی چون حجت الاسلام والمسلمین موسوی خوئینی‏ها، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی و آیت الله ... حضور داشتند در مورد آینده سیاسی حجت الاسلام آقای سید حسن خمینی تصمیم‏گیری شد. براساس بحث‏های صورت گرفته در این جلسه، در مورد میزان محبوبیت سید حسن خمینی، میزان تحصیلات وی، شیوه زندگی خانوادگی و اجتماعی و... وی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در جمع‏بندی این جلسه مقرر شد تا دور آینده انتخابات خبرگان، سید حسن خمینی تحصیلات خود را سریعتر ادامه داده تا درجه اجتهاد را به عنوان شرط ورود به مجلس خبرگان رهبری طی نماید.

همچنین وی تا 4 سال آینده (انتخابات یازدهم ریاست جمهوری) بایستی در مورد سطح زندگی شخصی از نظر رفاه و ارتباط با مردم، تجدیدنظر جدی داشته باشد.

تقویت ارتباط با رسانه‏ها مخصوصا رسانه ملی، دیدار مستمر با مراجع و اعضای مجلس خبرگان رهبری و.. از دیگر پیشنهادات این جلسه ذکر شده است.

حضرت حجت الاسلام آقای سید حسن خمینی در سال ???? در شهر نجف اشرف در عراق به دنیا آمد. وی شناخته‌شده‌ترین عضو خانواده حضرت امام خمینی(ره) و بعد از درگذشت پدر، متولی آستان مقدس امام(ره) است.

وی با دختر حجت الاسلام والمسلمین سید محمدکاظم موسوی بجنوردی ازدواج کرده و دارای 3 فرزند با نام‌های احمد، نرگس و فرشته می‌باشد.
 
حضرت حجت الاسلام والمسلمین سید‌ حسن خمینی و فرزندان
 
سید حسن خمینی خواهر نداشته و 2 برادر با نام‌های سید یاسر و سید علی دارد.

در بهمن ???? یک سایت اینترنتی، مطالبی را به این شخصیت بزرگوار نسبت داد که جنجال بسیاری را در آستانه انتخابات مجلس هشتم برانگیخت به طوری که به تعطیل شدن سایت مذکور و بازداشت مدیر این سایت انجامید و در نهایت با درگذشت آیت‌الله محمدرضا توسلی عضو مجمع تشخیص مصلحت و رئیس دفتر امام(ره) همراه شد.

در وقایع اخیر بیش از همه پخش فرمایشات امام(ره) در خصوص قانون مبنی بر اینکه «غلط می‌کنی قانون را قبول نداری» در صدا وسیما خشم وناراحتی حضرت حجت الاسلام آقای سید حسن خمینی را برانگیخت به طوری که در این زمینه با عزت الله ضرغامی، تماس و ناراحتی شدید خود را ابراز داشت.

ضرغامی در این تماس شرح مفصلی از حوادث دهه 60 را برای وی بازگویی کرد.»

هر چند امام(ره)، فرزندانشان را از ورود به مسایل اجرایی منع می‏کردند لیکن تصمیم‏گیری برای آینده سیاسی حضرت حجت الاسلام آقای سید حسن خمینی برای ورود به خبرگان و ریاست جمهوری، می‏تواند باب جدیدی باشد که رونق فضای سیاسی کشور را موجب شود.

نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : دوشنبه 88/6/23
نظر
آیت الله مکارم شیرازی در درس تفسیر آیات سوره مبارکه اعراف که بعد از نماز ظهر و عصر در حرم مطهر برگزار می شود اعلام کرد : اگر کلاه شرعی در جهت فریب خود یا مردم باشد، حیله شرعی منفی محسوب می شود و حرام است. حیله در لغت به معنای چاره جویی است که گاهی مثبت و گاهی منفی است، اما اگر به کمک حیله شرعی باطل را حق و حق را باطل جلوه دهند این کار حرام است و حتی دو گناه محسوب می شود. از آنجایی که این گونه حیله شرعی همان فعل حرام است لذا یک گناه برای انجام فعل حرام و یک گناه برای سبک کردن گناه برای فرد نوشته می شود. 

این مرجع تقلید با انتقاد از اقدام برخی بانکها مبنی بر دریافت کارمزد بیش از 4 درصد، آنرا را ربا دانست و تصریح کرد: برخی بانکها چون در محیط اسلامی نمی توانند آشکارا ربا بگیرند اسم ربا را عوض کرده و کارمزد گذاشته اند که این حرام است. 

این مرجع تقلید نهایت دریافت کارمزد را 4 درصد دانست و تاکید کرد: دریافت بیش از آن حرام است و این کلاه شرعی است که با آن مردم را فریب می دهند. 

آیت الله مکارم شیرازی با بیان حدیث نبوی گفت: مردم کارهای حرام را با حیله های کاذب حلال می کنند و با هوا و هوس های غلط انداز، رشوه را به نام هدیه و ربا به نام بیع بر خود حلال می کنند.
نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : دوشنبه 88/6/23
نظر
سرانجام پس ازنزدیک به دوماه از خبر جهان مبنی برانتخاب دکتر رحیمی به عنوان معاون اول دولت دهم و تکذیب توام با اتهام زنی وی به سایت جهان روز گذشته رئیس جمهور در حکمی رسما رحیمی را به این سمت برگزید.

به دنبال جنجال انتساب اسفندیار مشایی و خروج برخی وزرای موفق دولت نهم که رئیس جمهور از برخی از آنها به عنوان میوه های کابینه یاد کرد و سرانجام این جنجال نیز که مانند بسیاری از فعالیتهای دولت نهم رهبر معظم انقلاب را مجبور به ورود به قضیه کرد، انتساب دکتر رحیمی را می توان گام دیگری در تحقق دولت اسلامی مدنظر محمود احمدی نژاد دانست.

بنابراین گزارش این انتساب قابل پیش بینی بیش از همه از آن نظر جالب توجه می نماید که بسیاری از تحلیل گران سیاسی در تشریح موفقیت قابل توجه احمدی نژاد در انتخابات دهم علاوه بر ویژگی های شخصی و خدمات موثر دولت دهم مخالفت صریح محمود احمدی نژاد با سیاست های آیت الله هاشمی در زمان زمام داریش در اداره کشور را موجب موفقیت وی و به صحنه آمدن آرای خاموش می دانند ولی در این میان انتخاب فردی که سابقه قرابت بسیاری با سیاست های آیت الله هاشمی رفسنجانی را دارد و در انتخابات سال 84 نیز از وی حمایت کرده بود در این سمت قابل تعجب است.

در همین رابطه یکی از خبرنگاران هیئت دولت که از زمره حامیان سرسخت دولت هم به شمار می رود چندی پیش در مورد رحیمی این گونه می نویسد :در زمانی که وی استاندار دولت رفسنجانی در کردستان بود رئیس جمهور وقت به این استان سفر کرد و رحیمی کشاورزان را مجبور کرد که دهها تراکتور خود را به گونه ای پارک کنند که ازبالا جمله درود بر هاشمی را شکل بدهند.

علاوه بر اینکه ظاهرا در همین سفر رحیمی بوسه ای جانانه نیز بر دستان هاشمی رفسنجانی زده است.

یک مقام آگاه در این باره به خبرنگار جهان گفت: محمدرضا رحیمی در زمان مسئولیت سابقش در دیوان محاسبات بارها از دفتر مقامات عالی رتبه نظام درخواست ملاقات کرده بود که این ملاقات هیچگاه محقق نشد.

به هر حال همان گونه که باید به رئیس جمهور حق داد تا افراد امین و مورد وثوق خود مانند مشایی کردان و رحیمی را برای کابینه اش برگزیند به حامیان ودوستداران انقلاب نیز باید حق داد که ازاین انتخاب های قابل تامل سرخورده شده و انگشت ابهام و تعجب خود را نسبت به علاقه شدید دکتر احمدی نژاد به افرادی چون رحیمی، کردان و مشایی به سمت شعارهای انقلابی رئیس دولت نهم نشانه روند.

پیش از این جهان خبر داده بود که رئیس جمهور قصد دارد به دلیل جنجالی بودن گزینه مدنظرش برای معاون اولی رئیس جمهور این انتخاب را به بعد از رای اعتماد موکول کند.

نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : یکشنبه 88/6/22
نظر
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: برخورد با مهدی کروبی و اکاذیبی که منتشر کرده است صحنه آزمون قوه قضاییه کشور و رییس جدید این قوه است.

مهدی کوچک زاده در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا افزود: در این مقطع از زمان که هیات سه نفره قوه قضاییه به این نتیجه رسیده که سخنان کروبی غیر مستند ، وهن به نظام و از مصادیق اشاعه اکاذیب و تشویش اذهان عمومی می باشد، بزرگترین امتحان برای رییس جدید قوه قضاییه است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به سخنان صادق آملی لاریجانی رییس جدید قوه قضاییه در جلسه معارفه خود که گفته بود، به عون الله تعالی به کسی اجازه نخواهد داد برای امنیت مردم و نظام ایجاد مشکل کند، اظهار داشت: اکنون وقت آن است که معلوم شود آقای آملی لاریجانی چقدر به این قول خود پایبند است.
کوچک زاده تاکید کرد: انتظار داریم کروبی یا هرکسی که با به هم بافتن اباطیل برای نظام مشکلاتی ایجاد کرده ، دستگیر و طبق مقررات بازجویی و سپس محاکمه شود.
این نماینده مجلس تصریح کرد: اگر قوه قضاییه به همان "عون الهی " اعتقاد دارد باید واهمه ای از کروبی یا هر فرد دیگری نداشته باشد. امام (ره) نیز هنگامی که ضرورت ایجاب کرد بزرگتر از کروبی را نیز کنار گذاشت.
وی با اشاره به اینکه قوه قضاییه بالاترین مرجع رسیدگی به جرایم است ،خواستار دستگیری و بازجویی مهدی کروبی درخصوص انتشار مطالبی راجع به آزار های جنسی نسبت به دستگیر شدگان نا آرامی های پس از انتخابات اخیر و پس از آن محاکمه وی در دادگاه شد.
کوچک زاده با تاکید بر لزوم دستگیری فوری مهدی کروبی افزود: لازم است با دستگیری این فرد از انتشار اکاذیب بیشتر توسط وی ممانعت به عمل آید نه اینکه او به نشر مطالب غیر مستند ادامه دهد و بعد دادگاه نیز جایی دیگر تشکیل شود.